Feilloos overstappen, zo geregeld

Feilloos overstappen.

U bent dus op zoek naar een een andere aanbieder of leverancier. Op komvergelijken.nl is het vrij simpel om een selectie te maken waarin u wilt overstappen. U vult u gegevens in op onze handige zoekfunctie. Hierbij volgt een inschatting van een jaar of zelfs heel handig bij onze energie zoeker u maandpremie ( hier kunnen geen rechten aan worden ontleent ) Omdat de premies van gas en licht kunnen fluctueren en er verschillen kunnen ontstaan is het mogelijk dat er een klein verschil in de getoonde berekening en de daadwerkelijke prijs.

Na het invullen.

Na het invullen van u gegevens worden er aanbiedingen getoond van onze aanbieders. hierbij heeft u de keuze om voor èèn van deze aanbieders te kiezen. Bent u tevreden met het aanbod klik daar door naar het door u gekozen provider/ leverancier. Maakt u hierbij de overstap, dan zullen de aanbieders het proces in gang zetten en het van u overnemen.

Verder niks te doen

U hoeft dus verder niks meer te doen. alles word voor u geregeld door de nieuwe leverancier. U zult bericht krijgen waanneer het overstappen tot stand is en gaat komen. Na de afhandelingen en de overstap zullen wij u bovenop u korting van de leverancier ook onze attentie sturen.

Bedenk tijd.

U heeft een standaard bedenkt tijd van 14 dagen. wilt u toch nog naar een ander partij dan kunt u binnen 14 dagen u contract ontbinden bij de aangevraagde partij. ( Wij dienen als tussenpersoon en zijn niet verantwoordelijk. )