Sim Only

Je staat op het punt een goede Sim Only deal te gaan sluiten. Maar wist je dat het bij ons ook mogelijk is om nog tien andere vergelijking te doen. Wil jij een andere Energie leverancier of kun je een goedkoper Alles-in-één pakket gebruiken. Zoek jij een nieuwe zorgverzekering of een andere Telecom abonnement kijk dan op komvergelijken.nl

Kiezen voor Sim Only

Only, Sim Only, Waarom het kiezen voor een Sim Only, dit omdat het best voordelig kan zijn. Bij een Sim Only bestel jij eigenlijk alleen het geen wat jij denkt te gaan verbruiken. Je kunt bij het aanvragen kiezen met of zonder nieuw nummer.

Wat ik de laatste tijd veel hoor van mensen en vooral de mensen met een kleine onderneming. Zei kiezen vaak voor een tweede telefoon. Het enigste wat jij alleen hoeft te doen is een telefoon kopen. Zo kan de ondernemer werk en privé gescheiden houden op het gebied van telefonie.

Niet alleen voor de ondernemer

Wat op valt, is dat de oudere gaarde vaak op latere leeftijd ook nog een telefoon kopen. Vaak kiezen deze mensen ook voor Sim Only. Voor een klein bedrag per maand ben je overal bereikbaar. Maar niet alleen voor oudere mensen is dit een uitkomst,ook voor studenten en de wat jongere kinderen is dit de oplossing.

Wat zijn de kosten

Vaak loont het om bij verschillende providers te gaan vergelijken. De verschillen kunnen erg groot zijn ,daarom de tip ga vooral goed voor zitten en vergelijk alle aanbieders met elkaar.

Wij hebben voor u de meeste aanbieders op een rijtje gezet.